Intrebari Frecvente

Sectiune „Intrebari frecvente”

  1. Cum aleg rochia perfecta pentru mine?

Foloseste filtrele de cautare, precum categorie, stil sau culoare pentru a ajunge mai usor la rochiile care te intereseaza. Inainte de a comanda o anumita marime, verifica cu atentie tabelul cu masuri si specificatiile afisate (fiecare rochie este masurata in detaliu pentru ca tu sa faci alegerea potrivita).

  1. Ce fac daca rochia nu mi se potriveste?

In acest caz iti oferim doua optiuni pentru ca tu sa alegi singura solutia care ti se potriveste. Poti primi banii inapoi (iti restituim integral costul inchrierii mai putin evenutalele taxe de transport) sau poti schimba produsul cu o alta marime sau alt model. Singura conditie este returnezi rochia nepurtata in maxim 24/48 h de ore.

  1. Se poate ajusta rochia in functie de marimea mea?

Daca consieri ca ai gasit rochia perfecta insa lungimea ei este inadecvata pentru inaltimea ta, te putem ajuta pentru ajustarea lungimii rochiei. Costul acestei operatiuni va fi suportat insa de catre tine.

  1. Pot deschide coletul la livrare?

Pentru a-ti oferi siguranta ca produsul pe care l-ai achizitionat de la noi este conform cu prezentarea comerciala disponibila pe site, iti dam posibilitatea sa verifici coletul la livrare. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici la observatii „Verificare colet la livrare” atunci cand efectuezi comanda.

  1. Pot anula o comanda?

Da, puteti anula o comanda. Anularea se face telefonic, in intervalele de lucru.

Atentie! Odata ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulata.