Despre noi

Be Positive, Be Fashion

„In ultimii ani am ascultat, am invatat si ne-am inspirat din evenimentele cele mai importante din viata unei femei, dand astfel nastere Brandului Positive Fashion .
Ne-am lasat condusi in aceasta calatorie de ideologia ELEGANTEI – o combinatie a distinctiei, naturalitatii, simplitatii si a respectului. In tot acest timp, am avut un singur scop in minte: sa oferim cea mai buna experienta de cumparaturi in materie de rochii, special concepute pentru ocazii deosebite.”

Fondator: Alexandru Butulan

Noi vrem sa fii unica

Eleganta te reprezinta!

Inspira-te!

Pentru ca ne gandim la tine si la timpul tau, am creat acest magazin online de moda, design si arta.

@ Positive Fashion Shop

Despre COMPANIE

Fondata in anul 2015, Positive Fashion este cunoscuta pentru abordarea feminina a modei si a solutiilor de stil pentru femeia moderna.

EVENIMENTE speciale

Indiferent ca este vorba despre nunti, aniversari sau petreceri de tot felul, rochiile si accesoriile pe care le veti purta vor reflecta importanta si stralucirea ocaziei.

CALITATE garantata

Intelegem importanta evenimentelor la care urmeaza sa participati. Pentru colectiile noastre utilizam doar materiale de inalta calitate. 

Sursa de INSPIRATIE

Cea mai buna sursa care va transforma orice eveniment intr-o experienta de neuitat. Reusim sa creeam stiluri nesfarsite si exclusiviste.

Mai presus de toate

FRUMUSETEA

sta in centrul tuturor lucrurilor pe care le oferim

Fii o domnisoara de onoare

 In centrul colectiilor noastre se regasesc rochiile pentru domnisoarele de onoare in dorinta de a crea un stil elegant care sa reflecte perfect evenimentul la care vei participa.

Invitatie la nunta?

Ai primit o invitatie la nunta, dar nu stii ce rochie vei purta?

Poti scapa de aceasta grija, deoarece noi suntem aici pentru a te ajuta sa decodifici cerintele de imbracaminte pentru orice tip de nunta.

Printesa la Bal

Balul este momentul in care nu trebuie sa iesi in evidenta, iar rochia trebuie sa te reprezinte.

Asa ca: daca tu esti unica, la fel trebuie sa fie si rochia ta.

Dress Code - Cocktail

Una dintre rochiile de ocazie care se situeaza la granita dintre elegant si casual, este rochia cocktail – o rochie ideala pentru femeile care vor sa aiba un look puternic si elegant.