Alegerea rochiei pentru domnisoara de onoare poate fi aproape la fel de complicata ca si cea a miresei.

Pentru ca tu, viitoare mireasa sa fii fericita, trebuie sa te asiguri ca si domnisoarele de onoare se simt confortabil. De aceea este foarte important sa alegi cele mai potrivite modele de rochii, in culori adecvate fiecarui stil.

Alegerea nuantei potrivite

Rolul de domnisoara de onoare este foarte important, deoarece si tu trebuie sa arati impecabil, insa fara a eclipsa mireasa.

Exista diferite nuante de culori, care sa scoata in evidenta aproape toate tipurie de ten, stilurile fiecarei persoane si care sa multumeasca cele mai „mofturoare” gusturi, astfel incat tu si domnisoarele tale de onoare sa va bucurati de evenimentul mult visat.

Prin urmare, trebuie sa alegi o rochie eleganta care sa complimenteze rochia miresei, dar in acelasi timp sa te avantajeze din toate punctele de vedere.

 Iata cateva sfaturi in materie de culori

Rochiile de domnisoara de onoare in nuante pastelate sunt cele mai indicate pentru evenimentul de asa natura. Ele sunt usor de accesorizat, sofisticate si ideale pentru a scoate in evidenta formele corpului.

Printre cele mai intalnite nuante de culori pentru rochiile de domnisoara de onoare sunt cele de verde menta, o culoare ce se asorteaza armonios cu albul impecabil al rochiei de mireasa.

Tonurile de roz pal, caracterizate ca fiind nuante feminine, vor scoate in evidenta atat domnisoarele de onoare, dar mai ales MIREASA.

Deci, nu trebuie sa intri in panica. Lucrurile nu sunt atat de complicate.